Bygge klatrevegg selv?

Klatresiden AS leverer alt nødvendig utstyr og veiledning for å bygge klatrevegg selv.

Klatring for alle – store og små

Klatring er en av de idrettene i størst vekst i Norge. Det er en spennende, morsom og sunn form for trening og lek som passer for alle, gutter og jenter, store og små. Det dukker stadig opp nye klatrevegger, både på skoler, idrettsanlegg, fritidsklubber, militærleirer, bedrifter, og også hos private, utvendig og innvendig, i alle størrelser.

Vi tilbyr alt fra enkle klatregrep, små ferdigmoduler som kan festes på vegg inne og ute, eller større klatrevegger med topptaufester og mellomforankringer. Vi leverer også støtdempende underlag for inne- og utebruk, alt fra mobile fallmatter til sandkasser for utevegger.

Ferdige moduler

Kjøp ferdige moduler i ulike størrelser og vanskelighetsgrader som er klare til å montere på vegg, ute eller inne. Enkel veiledning for oppsett av ferdigmodulen på vegg følger med. Egner seg for mindre vegger til privat bruk som f.eks. i hjemmet.

Gjør det selv

Vi leverer alt nødvendig utstyr for oppsett av klatrevegg på egen hånd. I tillegg gir vi steg-for-steg veiledning slik at hvem som helst kan få det til. Her er en guide fra Metolius på hvordan bygge en buldrevegg hjemme.

Se vårt utvalg av klatregrep og diverse utstyr til klatrevegg her.